Kova Burcu Ocak 2013 Yorumu

Sevgili Kovalar Ocak ayına olumlu etkiler içinde bir başlangıç yapıyor olacaksınız.Ocak ayının ilk haftasından itibaren iş yaşamınızda bazı gelşmelere yaşayabilirsiniz.Bu bir yükseliş yada ünvan değişikliği olabilir. Fakat 11 Ocak 2013 tarihinden sonra özel ilişkilerinizde yüzeysel ve sorumsuz tavırlarınız nedeniyle oluşmuş iletişim problemlerinizi çözmek zorunda kalabilirsiniz. Kariyeriniz ile ilgili yeni sorumluluklar almanız gerekebilir. Herhangi bir sözleşme ve imza için önümüzdeki ayı beklemeniz daha doğru olabilir. Bu ay gerekli planlamaları yapmak ve eksikleri tamamlamak ile meşgul olabilirsiniz.

16 - 22 Ocak tarihleri arasında kariyerinizde daha ciddi sorumluluklar alabilirsiniz Özellikle finansal konularla ilgili birisi iseniz, bu dönemde oldukça yorucu şartlar içinde olabilirsiniz. Daha fazla sorumluluk alabilirsiniz ancak bu sorumlulukların sizi çok mutlu etmediğini fark etmeye başlayabilirsiniz. Bu nedenle 7 yıl sonra nerede olmak istediğinizi düşünmenizin zamanı geldi. Göstereceğiniz sebat ve hedefler yönündeki çabalar önemli başarılar getirebilir.

Test altındasınız sevgili Kovalar eski ve sorunlu kavramlarda hayatınızdan çıkabilir. Kariyeriniz ile ilgili yayıncılık, medya, organizasyonlar ve sosyal gruplarla ilgili kavramların öne çıkacağını işaret ediyor. Yeni işbirlikleri olabileceği gibi, özel hayatınızda romantik özel ilişkiler de yaşayabilirsiniz. Eski dostlar, mesleki iş bağlantıları sizi bekliyor. Geçmişten bugüne unuttuğunuz pek çok hayali yeniden canlandırıyorsunuz. Sönmüş gelecek planlarınızı canlandırın.2013 yılı ileriye dönük planlar yapmanız açısından verimli bir zaman.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder