Kova Burcu Şubat 2013 Aylık Burç Yorumu


Halihazırda Kova burcu ayındayız. Tüm ana burcu Kova olan okuyucularımın doğum günlerini kutluyorum. Yeni yaşınızın dilediğiniz her şeyi size kavuşturacağı mutlu bir yaş diliyorum.
Kova burcu bilginin burcudur. Bilgiye sahip olmak, bir şeyi yapmanın yeni yollarını bulmak, arkadaşlık, sevgi ve özgürlük temalarının sahibi olan Kova’lar, dünyamızın ilerlemesini sağlayan ana oyunculardır.
Geçtiğimiz 14 yıldır, Balık burcunun yöneticisi olan Neptün’ün Kova burcunda transit hareketini yapmakta oluşu, Kova’ların gerçek Kova kimliklerini ortaya çıkarmalarının önünde bir engel olarak duruyordu. O mantıklı ve rasyonel Kova’ların bakışını bile buğulandırabilen Neptün, Şubat ayı itibariyle Kova burcunu terk ederek, kendi burcu olan Balık burcuna yerleşecek ve Kova’lara rahat nefs aldıracak. Kova’lar hayattan neler bekledikleri, bunlara nasıl ulaşacakları ve insanlığı daha ileriye nasıl götürebileceklerine dair daha net bir zihne ve rasyonelliğe sahip olabilecekler.
Bu yeni dönemde transit Neptün, Kova’ların kendi paralarını kazandıkları alana geçiş yapacak.  Bunun etkisi Kova’ların kazandıkları para alanında değişimler yaşayabileceklerine işaret eder. Para kaynağınız değişebilir. Sizi manevi olarak da tatmin edecek bir mesleğe yönelme yolu ile para kazanma kaynağınızı değiştirebilirsiniz. Aynı zamanda tek bir kaynaktan para kazanmak yerine birden fazla gelir kaynağına sahip olabilirsiniz. Bu noktada belirtmem gereken en önemli husus, Kova’ların bunun hemen Şubat ayı içerisinde yaşayamayabileceği. Çünkü bu etkiler  önümüzdeki 14 yılın temalarını oluşturmakla birlikte, her bir Kova’yı ne zaman etkileyeceğini bulabilmek için kişisel doğum haritalarını analiz etmek gerekecektir.
Zamana bakışımızı daraltıp, Şubat ayına geri döndüğümüzde ise özellikle ayın ikinci yarısından itibaren Kova’ların yine kazandıkları para alanına enerjilerinin yoğunlaşacağını, bu konularda çeşitli görüşmeler ve haberlerle meşgul olacaklarını söyleyebiliriz.
Şubat ilk hafta sonrası kısa seyahatler, yakın çevre ilişkileri, sohbetler, organizasyonlar dolayısıyla kalabalıkların içinde bulunmak ay boyu size iyi gelecek.
Bol sohbetli, keyifli bir ay diliyorum!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder